× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ NEA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

Ηλεκτρονικές κλειδαριές με απομακρυσμένο έλεγχο

Ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες εξελίξεις τις τεχνολογίας είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε λύσεις για απομακρυσμένο έλεγχο πρόσβασης. Οι λύσεις αυτές ενδείκνυνται για σπίτια airBNB, για γραφεία εταιρειών καθώς και για τις θωρακισμένες πόρτες διαμερισμάτων.
Ένα από τα εργοστάσια πρωτοπόρα στην κατασκευή τέτοιων κλειδαριών είναι η ISEO. Τα υλικά που παράγει το συγκεκριμένο εργοστάσια είναι αξιόπιστα και σε επίπεδο hardware αλλά και software. Τόσο ο αφαλός ISEO Libra όσο και η κλειδαριά ISEO X1R που παρουσιάζονται παρακάτω είναι εύκολα διαχειρίσημες μέσα από την εφαρμογή της ISEO ARGO.

ISEO Libra Zero1

Ο κύλινδρος αυτός έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την παροχή μέγιστης ασφάλειας στον χρήστη. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί σε όλων των ειδών τις πόρτες. Διαθέτει υψηλό design και πολλές πιστοποιήσεις όσων αφορά τα υλικά που το αποτελούν τόσο μηχανικό σκέλος όσο και στο ηλεκτρονικό. Ο κύλινδρος αυτός έχει στο μπροστινό μέρος το ηλεκτρονικό του σύστημα όπου λειτουργεί με μπαταρίες και όχι με ρεύμα .Το κάλυμμα που διαθέτει έχει και αυτό πιστοποιήσεις κατά του τρυπήματος(anti-drilling).Στο πίσω μέρος υπάρχει η δυνατότητα χρήσης πόμολου ή  χρήση πρόσθετου ηλεκτρονικού μέρους.

Ο ISEO Libra zero1 έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί (pair) με τη smartphone συσκευή. Η εφαρμογή iseo ARGO είναι δωρεάν διαθέσιμη για συσκευές android και ios. Ο κύλινδρος συνοδεύεται από 3 κάρτες του διαχειριστή που λέγονται Master card. Οι κάρτες αυτές χρησιμεύουν μόνο για να διαχειριζόμαστε τους χρήστες και για να βλέπουμε τα συμβάντα τα οποία έχουν λάβει χώρα ( π.χ πότε μπήκε κάποιος, πότε βγήκε). Η μνήμη του κυλίνδρου κρατάει μέχρι 1000. Με τη νέα αναβάθμιση του λογισμικού που έγινε από το εργοστάσιο της ISEO μπορεί ο διαχειριστής να στείλει πρόσκληση σε ένα χρήστη όπου θα μπορεί να του δώσει είτε απεριόριστη πρόσβαση είτε περιορισμένη .Με τον όρο περιορισμένη εννοούμε ότι θα μπορεί να έχει πρόσβαση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με τον ρόλο του απλού χρήστη. Υπάρχει η δυνατότητα μέσω της Master card να αναβαθμηστεί ο ρόλος ενός ατόμου από χρήστης σε διαχειριστή, όπου και θα έχει περισσότερα δικαιώματα όσο αφορά την παραμετροποίηση της κλειδαριάς.

ISEO x1R

 Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά ISEO FIAM:
• Η ηλεκτρομηχανική κλειδαριά ISEO FIAM x1R διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας αυτόματου κλειδώματος.
• Διαθέτει αισθητήρα ώστε να αντιλαμβάνεται πότε η πόρτα κλείνει και πότε όχι. Η κλειδαριά συνοδεύεται με προστατευτικό ατσάλι και αφαλό ασφαλείας εάν δεν προϋπάρχουν.

Τρόπος λειτουργίας της ISEO FIAM:
• Για να εισέλθει ο επισκέπτης στην πολυκατοικία πατάει το button των κουδουνιών προκειμένου να του ανοίξει ο κάτοικος από το θυροτηλέφωνο.
• Όταν εισέλθει και κλείσει η πόρτα κλειδώνει αυτόματα πλήρως.
• Προκειμένου να εξέλθει το άτομο της πολυκατοικίας κατεβάζει το πόμολο και η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόματα.(anti-panic system)
• Προσοχή! Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος το σύστημα παραμένει ανεπηρέαστο αν η τροφοδοσία πραγματοποιείται μέσω μπαταρίας καθώς είναι ηλεκτρικά αυτόνομο! Αν τροφοδοτείται από πηγή ρεύματος τότε λειτουργεί χειροκίνητα σε περίπτωση διακοπής τροφοδοσίας.
Επεκτασιμότητα ISEO FIAM:
• Προσφέρεται επίσης access control σύστημα με πληκτρολόγιο και καρταναγνώστη.
• Τέλος, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας της κλειδαριάς μέσω της εφαρμογής iseo app με χρήση smartphone (συμβατό με android , ios ).

 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις των παραπάνω κλειδαριών αποτελούνται από υλικά Α’ ποιότητας από εργοστάσια που συνεργαζόμαστε χρόνια. Λόγω της διείσδυσης στο εμπόριο υλικών αμφιβόλου ποιότητας έχουμε καταλήξει σε εργοστάσια που εμπιστευόμαστε και έχουμε προσπαθήσει να προσαρμόσουμε τις τιμές μας στα δεδομένα των καιρών.

Phone