× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ NEA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

Αυτόματο κλείδωμα πολυκατοικίας και πολιτικές ορθής λειτουργίας

Αυτόματο κλείδωμα πολυκατοικίας και πολιτικές ορθής λειτουργίας

Είναι γεγονός πως η πρώτη γραμμή άμυνας του διαμερίσματός μας είναι η είσοδος της πολυκατοικίας μας γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα σημαντική η χρήση συστημάτων ασφαλείας υψηλής ποιότητας. Η πλειοψηφία των επίδοξων διαρρηκτών επιχειρεί να εισέλθει σε πολυκατοικίες που είναι εύκολη η είσοδος τους σε αυτές. Τοποθετώντας λοιπόν ένα σύστημα το οποίο θα διατηρεί κλειδωμένη την πόρτα σας 24ώρες αυτομάτως αποθαρρύνεται τον οποιοδήποτε επίδοξο διαρρήκτη.

Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι και η εύκολη χρήση του συστήματος ασφαλείας. Θα πρέπει να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το κλασσικό ηλεκτρικό κυπρί παρέχοντας όμως πολύ παραπάνω ασφάλεια. Θα πρέπει να μπορεί να ανοίξει ο ένοικος στον επισκέπτη μέσω του θυροτηλεφώνου καθώς και να μπορεί να εξέλθει ο ένοικος ή ο επισκέπτης χρησιμοποιώντας το πόμολο. Ακόμη,  η πόρτα θα πρέπει να είναι 24ώρες κλειδωμένη αλλά σε περίπτωση σεισμού ή πυρκαγιάς θα πρέπει να απασφαλίζει (anti-panic system) προκειμένου να είναι εύκολη και γρήγορη η έξοδος από το κτίριο.

Τέλος τα χαρακτηριστικά της υψηλής ασφάλειας και λειτουργικότητας των συστημάτων δεν φτάνουν από μόνα τους το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Θα πρέπει να τηρούνται και οι βέλτιστες πρακτικές όσο αφορά την χρήση του συστήματος από του ενοίκους. Δεν θα πρέπει να ανοίγουμε σε άτομα που δεν γνωρίζουμε ούτε να δίνουμε κλειδί σε άτομα που δεν εμπιστευόμαστε. Με λίγα λόγια θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε λες και ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας και όχι απλά της πολυκατοικίας.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συστήματα για εισόδους πολυκατοικιών δείτε εδώ.

 

Phone