× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ NEA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

Εταιρεία

Η ενεργή παρουσία μας στο χώρο ξεπερνά τις 3 δεκαετίες μιας και ξεκινήσαμε τη δραστηριότητα ''κλειδαράς'' το 1988. Ιδρυτής του καταστήματος ήταν ο Γεώργιος Ξευγένης που με ήθος και σκληρή δουλειά έθεσε τα θεμέλια της οικογενειακής μας επιχείρησης. Λαμβάνοντας τη σκυτάλη οι δύο γιοι του και με συμπαραστάτες την υπόλοιπη οικογένεια συνεχίζουμε την λειτουργία μας πάνω στις αξίες που πρέσβευε ο πατέρας μας.

Μετρώντας πλέον πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας το κατάστημά μας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της γειτονιάς του Βύρωνα διατηρώντας μια προσωπική σχέση με τους πελάτες μας που χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη και εκτίμηση. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάντα μια λύση για το πρόβλημά σας όσο αφορά τα θέματα της ασφάλειας του σπιτιού σας.

Από το ξεκίνημα της επιχείρησης έως σήμερα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας με το ίδιο μεράκι και ζήλο που είχαμε από παλιά, εξακολουθώντας να δίνουμε τις καλύτερες λύσεις στους πελάτες μας. Με υπευθυνότητα και απόλυτη συνέπεια μπορούμε να είμαστε ''δίπλα σας'' καθ΄ολη τη διάρκεια του 24ώρου με ένα σας τηλεφώνημα. Χαρακτηριστικά γνωρίσματά μας αποτελούν η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας, η άμεση ανταπόκριση, η πλήρης ασφάλεια που παρέχουμε αλλά και η σοβαρή και υπεύθυνη εργασία μας σε απόλυτο συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι κυριότερες υπηρεσίας μας είναι η τοποθέτηση κλειδαριών ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας καθώς και οι επιδιορθώσεις και αντικαταστάσεις ρολών παντώς τύπου. Οι κλειδαριές ασφαλείας που χρησιμοποιούμε προέρχονται από διεθνώς αναγνωρισμένους οίκους ασφαλείας. Με γνώμονα πάντα την ασφάλειά σας, τοποθετούμε κλειδαριές ασφαλείας Α’ ποιότητας με υλικά που χρησιμοποιούμε και εμείς οι ίδιοι στα σπίτια μας. Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας τοποθετούμε ηλεκτρονικές κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος και απομακρυσμένης πρόσβασης. Επίσης στο κατάστημά μας αντιγράφουμε κλειδιά παντός τύπου διαθέτοντας μηχανές τελευταίας τεχνολογίας. Οι αντιγραφή κλειδιών immobilizer είναι μια από τις βασικές μας υπηρεσίες όπου καλύπτουμε μια γκάμα της τάξης του 90%. Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  • Επισκευές -Αντικαταστάσεις ρολών σε διαμερίσματα
  • Τοποθέτηση ηλεκτρικών μοτέρ σε ρολά
  • Ροδάκια αντικατάσταση σε συρόμενα αλουμίνια
  • Τοποθέτηση και επισκευή μηχανισμών επαναφοράς εισόδου πολυκατοικιών
  • Κλειδαριές ασφαλείας για συρόμενα και ανοιγόμενα αλουμίνια
  • Ανοίγματα σπιτιών και αυτοκινήτων

Προσωπικό

ΞΕΥΓΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΞΕΥΓΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΞΕΥΓΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΞΕΥΓΕΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΟΥΡΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΦΟΥΡΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Phone