× ΑΡΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ NEA ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Smile Up

Κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες

Κλειδαριές ασφαλείας για θωρακισμένες πόρτες

Τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης παρουσιάζεται μια ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας. Δυστυχώς, τα κρούσματα διαρρήξεων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Η ευκολία που παρουσιάζουν κατά τη διάρρηξη οι παλιού τύπου κλειδαριές ασφαλείας σε συνάρτηση με την αύξηση της εγκληματικότητας κάνουν επιτακτική την ανάγκη χρήσης κλειδαριών ασφαλείας νέου τύπου. Με γνώμονα την βέλτιστη ασφάλεια του σπιτιού σας αλλά και την δυσχερή οικονομική κατάσταση της κοινωνίας μας, έχουμε διαλέξει υλικά που χρησιμοποιούμε και εμείς στα σπίτια μας.


Οι κλειδαριές νέου τύπου αποτελούνται από 3 βασικά μέρη:

  • Το προστατευτικό ατσάλινο Defender.
  • Τον κορμό ασφαλείας.
  • Τον αφαλό ασφαλείας.

 

Εξωτερική προστασία αφαλού Defender Disec Monolito

  • Ατσάλινο defender με ενσωματωμένη τη διακοσμητική ροζέτα
  • Προστασία κατά του σπασίματος αφαλού με χρήση τρυπανιού ή άλλων διαρρηκτικών εργαλείων
  • Τοποθέτηση με κομψό και ασφαλή τρόπο στην πόρτα σας
  • Διατίθεται σε χρώμα nickel, χρυσό και bronze

 

   


Προτεινόμενοι κορμοί κλειδαριών

  • Αθόρυβη λειτουργία λόγω μηχανισμού γραναζιών.
  • Τελευταίας τεχνολογίας σχεδιασμός ώστε πιθανότητα μπλοκαρίσματος να είναι η ελάχιστη δυνατή.
  • Διπλό σύστημα καταπέλτη (από μέσα και από έξω Relock) σε περίπτωση παραβίασης defender και αφαλού.
  • Οι κλειδαριές που χρησιμοποιούμε κατά σειρά είναι, της CISA, της DIERRE, της ISEO και της LOS

 

CISA Dierre ISEO LOS

 


Προτεινόμενοι αφαλοί κλειδαριών


Μauer Red Line Εlite 2

  • Προστασία κατά σπασίματος (break secure), τρυπήματος και διαβάσματος συνδυασμού με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων. (προστασία κατά picking και bumping τεχνικών διάρρηξης)

Mauer Elite 2

CES PSM

• Διαθέτει προστατευόμενο profile αντιγραφής κλειδιού. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με το γερμανικό εργοστάσιο CES. Το κλειδί δημιουργείται αποκλειστικά από εμάς και μόνο με την επίδειξη κάρτας ιδιοκτησίας του κυλίνδρου. (3 κλειδιά)
• Προστασία κατά τρυπήματος (ατσάλινες μπάρες) και διαβάσματος συνδυασμού με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων.

CESPSM

ABUS P12

  • Διαθέτει προστατευόμενο profile αντιγραφής κλειδιού (αντιγράφεται μόνο με την κάρτα του στον αντιπρόσωπο)
  • Προστασία κατά σπασίματος, τρυπήματος, διαβάσματος συνδυασμού με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων. (προστασία κατά picking και pumping)
  • Διαθέτει διπλό σύστημα λειτουργίας.

CISA AP4S

  • Διαθέτει προστατευόμενο profile αντιγραφής κλειδιού (αντιγράφεται μόνο σε αντιπρόσωπο μαζί με την κάρτα του)
  • Προστασία κατά σπασίματος, τρυπήματος και διαβάσματος συνδυασμού με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων. (προστασία κατά picking και bumping τεχνικών διάρρηξης)

AP4S

Κλειδαριές OMEGA

Η λύση της κλειδαριάς OMEGA σε αντίθεση με τις κλειδαριές νέου τύπου με μικρό κλειδί, δεν είναι κάτι καινούριο στην ελληνική αγορά. Ξεκίνησαν να τοποθετούνται από τις αρχές του 2000 χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που καθιστούν την ανίχνευση συνδυασμού αδύνατη.
Η κλειδαριά OMEGA τοποθετείται στην θέση της παλιάς χωρίς πολλές μετατροπές πάνω στην πόρτα και συνοδεύεται από 3 κλειδιά OMEGA και μια κάρτα με 3 κωδικούς που αντιστοιχούν σε 3 χρώματα (πράσινο, κίτρινο, κόκκινο). Όλα τα κλειδιά OMEGA αντιγράφονται μόνο βάση του κωδικού τους που βρίσκεται στην κάρτα. Η Κλειδοτεχνική Βύρωνα είναι ένα από τα OMEGA Point της Ελλάδας και ως αποτέλεσμα είμαστε σε θέση να αντιγράψουμε τέτοιου είδους κλειδιά.

 



Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κλειδιών με την κλειδαριά OMEGA μπορείται να αλλάξετε τα κλειδιά χρησιμοποιώντας το κλειδί με το επόμενο χρώμα. Αν για παράδειγμα θέλετε να αλλάξετε τα κλειδιά του πράσινου κωδικού, ανοίγετε το σακουλάκι με το κίτρινο κλειδί και το χρησιμοποιείτε. Ο κίτρινος κωδικός δίνει 1 μόνο κλειδί και εσείς μπορείτε να βγάλετε επιπλέον κλειδιά βάση του κίτρινου κωδικού της κάρτας. Αν μετά θέλετε να αλλάξετε συνδυασμό από τον κίτρινο στον κόκκινο τότε βάση του κόκκινου κωδικού κόβονται κλειδιά για τον κόκκινο συνδυασμό. Ο κόκκινος κωδικός δεν δίνει κανένα κλειδί, αλλά μόνο τον κωδικό για να κοπεί κλειδί.
Ο κόκκινος κωδικός είναι και ο τελευταίος της κάρτας και δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα αλλαγής κλειδιών και θα πρέπει να αλλαχτεί η κλειδαριά. Η κλειδαριά OMEGA είναι εφάμιλλης ποιότητας με τις κλειδαριές νέου τύπου που έχουν παρουσιαστεί προηγουμένως.
Η χρήση των ανωτέρω υλικών σε συνδυασμό με την τεράστια εμπειρία μας στο τομέα της τοποθέτησης των κλειδαριών ασφαλείας νέας τεχνολογίας σας προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα. Από τη στιγμή που μας εμπιστεύεστε την ασφάλεια του σπιτιού σας εμείς είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο για οτιδήποτε σχετικό με την κλειδαριά σας. Σκοπός μας είναι η συνεχή σχέση μας με τον πελάτη σε μια βάση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Phone